VAN / TUŞBA - İdris-i Bitlisi İlkokulu

Nis

Okulumuz öğrencilerine  doğayı  koruma  farkındalığı ve çevre  bilinci  kazandırmak amacıyla fidan dikme etkinliği yapıldı.

Nis

Okul öncesi öğretmenlerimizden Dilan IRMAK ve Burhan ERTEN tarafından  Van Kedi Evi gezisi  düzenledi.

Nis

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 108. yıldönümünü kutlarken şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.

Nis

İstiklal Marşımızın 102.yıldönümünü kutluyor yazarı Mehmet Akif Ersoy'u saygı ile anıyoruz.

'Allah bu millete bir daha istiklal marşı yazdırmasın.'

Mehmet Akif ERSOY

Mrt

Öğrencilerimizin kantini daha güvenli kullanabilmeleri için okul kantinimiz ilkokul ve ortaokul öğrencileri için ayrıldı.

Mrt

Okulumuzda çatı katına çıkan ve bodrum katına inen yerler öğrencilerimizin güvenliği için pimapen bölmeler ile kapatıldı.

Ve merdiven boşluklarına güvenlik fileleri çekildi.

Mrt

Okulumuzun ortak kullanılan her katı ilkokul ve ortaokul olarak pimapen bölmelerle ayrılarak, hem ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin birlikte oluşturduğu karmaşa önlendi hem de öğrencilerimizin kendi yaş grubundaki arkadaşlarıyla zaman geçirmeleri sağlandı.

Mrt

Ayın en temiz sınıfı uygulaması  Şubat ayı değerlendirmesinde en yüksek puanı  alan sınıflımız 3/D ( Vedat Kızıltaş ) olmuştur.   öğretmenlerimizi ve öğrencilerini tebrik ederiz.

Mrt

Ayın en temiz sınıfı uygulaması  Ocak ayı değerlendirmesinde en yüksek puanı  alan sınıflarımız 2-B(Esra Talay)   ve 2-A ( Özgül ŞIĞVA)  olmuştur.  Öğretmenlerimizi ve öğrencilerini tebrik ederiz.

Mrt

Deprem haftası kapsamında okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirerek öğrencilerimize olası bir deprem anında yapmaları gerekenleri göstererek okulumuzu kontrollü bir şekilde tahliye ettik.

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem İçin Ders Zili Çaldı.Tüm öğrencilerimize sağlık ve başarı dolu bir dönem diliyoruz.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Karne Sevincini öğrencilerimiz yaşadı. Tüm öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Okulumuzun dış cephe mantolaması ve bina giriş merdivenleri yenilendi.